Het eerste wat hier opvalt is de RUST

Lekker struinen over de HEIDE

Vrijstaand Vakantiehuis

Deze voormalige boswachterswoning ligt midden op de Hondsrug en dateert uit 1934. De woning is in de loop der jaren wel gemoderniseerd naar de huidige tijd en van alle gemakken voorzien zoals CV en elektra. De woning is geschikt voor zes personen. Aangezien er geen andere bebouwing in de nabije omtrek te vinden is ben je verzekerd van veel privacy. Je stapt zo naar buiten je eigen privé-bos in.

Het huis

Het huis is vrij gelegen in het bos en beschikt over een grote veranda met een gezellige picknicktafel voor lange zomeravonden. Aan de achterzijde van het huis staat nog een grote picknicktafel om maximaal van het buitengevoel te kunnen genieten. Aan de zijkant van het huis staat een schuur met elektra waar u de fietsen kunt stallen.

De woonkamer en keuken

De sfeervolle woonkamer heeft een heerlijke zithoek, een eethoek, digitale televisie en DVD-speler en beschikt over een gezellige houtkachel. De open keuken is eenvoudig maar wel volledig met o.a. een koelkast, gaskookplaat, en een combimagnetron. Vanuit de woonkamer en de keuken bieden de vele ramen prachtig zicht op het omringende bos en de talrijke vogels.

Slaapkamers en badkamer

Het huisje beschikt over drie slaapkamers voor in totaal zes personen. Een grote slaapkamer met een tweepersoons bed en twee kleinere slaapkamers met elk een ruim stapelbed. De badkamer beschikt over een ruime douche en een wastafel.