/
  • Vrijstaand Vakantiehuis

  • Dit prachtige vrijstaande boshuis biedt veel privacy en heeft nog veel authentieke elementen uit het verleden zoals de 14 houten paneelluiken. Rond het huis zijn vele soorten vogels te zien en te horen en er zijn regelmatig reeën en eekhoorns in de buurt van het huis te spotten. Vanuit de woning zijn direct mooie fiets- en wandeltochten te maken. In het huisje zijn diverse wandel- en fietskaarten aanwezig. Op loopafstand bevindt zich het verwarmd openluchtzwembad de Leewal om verkoeling te zoeken op zomerse dagen. Kortom: een echte aanrader voor rustzoekers en natuurliefhebbers! 

  • Het huis

   Het huis is vrij gelegen in het bos en beschikt over een grote veranda met een gezellige picknicktafel voor lange zomeravonden. Aan de achterzijde van het huis staat nog een grote picknicktafel om maximaal van het buitengevoel te kunnen genieten. Aan de zijkant van het huis staat een schuur met elektra waar u de fietsen kunt stallen.

  • De woonkamer en keuken

   De sfeervolle woonkamer heeft een heerlijke zithoek, een eethoek, digitale televisie en DVD-speler en beschikt over een gezellige houtkachel. De open keuken is eenvoudig maar wel volledig met o.a. een koelkast, gaskookplaat, en een combimagnetron. Vanuit de woonkamer en de keuken bieden de vele ramen prachtig zicht op het omringende bos en de talrijke vogels.

  • Slaapkamers en badkamer

   Het huisje beschikt over drie slaapkamers voor in totaal zes personen. Een grote slaapkamer met een tweepersoons bed en twee kleinere slaapkamers met elk een ruim stapelbed. De badkamer beschikt over een ruime douche en een wastafel.