• Voorwaarden voor verhuur

 • Aankomst en vertrek
  Je kan op de dag van aankomst de woning na 14.00 uur betrekken en op de dag van vertrek verzoeken we je de woning voor 12.00 uur te verlaten. In overleg met ons, of jullie voorganger of opvolger kan hiervan worden afgeweken. Jullie zijn wel verplicht de woning goed schoongemaakt achter te laten. Het regelen van de sleuteloverdracht gaat in overleg.

  Reservering
  Je kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via het contactformulier op onze website een reserveringsaanvraag doen. Als de accommodatie vrij is voor de gewenste periode, krijg je van ons een bevestiging per email. Met de bevestiging is je reservering definitief.

  Betaling
  De betaling van de huur wordt via de volgende bankrekening gedaan:
  Banknummer: NL18INGB0004463733 
  ten name van W.H.J. Hasert en/of M.K.C. Wisse

  Annulering
  Annuleringen dienen telefonisch en/of per e-mail te worden doorgegeven aan mij. Bij annulering in de periode vanaf 8 tot 4 weken vóór aanvang van de huurperiode is 75% van de huursom verschuldigd. Bij latere annuleringen is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kun je je verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Wij adviseren je dan ook naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

  De omgeving
  Wij verwachten dat je respectvol met de spullen, tuin en andere huurders omgaat. Ieder zijn rust en privacy geven.
  We verzoeken je geen beddengoed mee naar buiten te nemen, er zijn voldoende lounge dekens aanwezig.
  Als er dingen kapot zijn geraakt geef dit dan door zodat dit vervangen of opgelost kan worden.

  Woning en de inventaris
  Bestek, servies, en glaswerk is er voor minstens 6 personen. De inventaris bestaat uit zo gangbaar mogelijke artikelen. Gelieve bij breuk deze door zoveel mogelijk eenzelfde artikel te vervangen. Voorkom dat de inventaris een allegaartje wordt.

  Schoonmaken
  Wij vertrouwen erop dat je de woning goed schoongemaakt achterlaat. Immers: je wilt zelf toch ook bij aankomst in een schone woning terecht kunnen. Indien je een klacht hebt over de staat van de woning bij aankomst kun je hierover contact met ons opnemen. Omdat we een septic tank hebben gebruiken we biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen (dus geen chloor). Deze zijn ruimschoots voorhanden in de woning. Laat geen levensmiddelen in de koelkast of voorraadkast achter.

  Wat je zelf mee moet nemen
  Linnengoed, matras- en dekbedhoes, slopen, thee- en handdoeken, bedzeiltje voor kleine kinderen etc. moeten jullie zelf meenemen. Eenpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig. Daarnaast is een stel dekens aanwezig. 

  Vuilnis
  Er is geen vuilnisophaaldienst. Het afval kun je na afloop wegbrengen naar de milieustraat, Zuiderkijl 9 in de Tweede Exloërmond. Tegen een kleine vergoeding kun je daar je vuilniszak kwijt (€ 0,06 per kilogram).

  Aansprakelijkheid
  Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan lijf en goed van de huurder gedurende het verblijf in de woning. De huurder is aansprakelijk voor schade aan het verblijf (inboedel inbegrepen) ontstaan tijdens het verblijf in de boswachterswoning. Wij behouden ons het recht voor iemand bij wangedrag uit te sluiten van verdere verhuur.

  Houtkachel
  Er is een houtkachel in de woning aanwezig. Stook geen zelf gesprokkeld hout in de kachel omdat dit te nat is en voor onvolledige verbranding en dus voor veel rookontwikkeling zorgt. Bij het tankstation in Exloo zijn balen droog hout te koop voor een paar euro. Zorg dat de kachel uit is voordat je gaat slapen of de woning verlaat.

  Opdrachten tot het verrichten van onderhoud
  Deze worden in principe alleen door ons verstrekt. Mocht er storing zijn aan de CV of anderszins neem dan eerst contact met ons op. Wij kunnen dan de energiewacht inschakelen om de storing te verhelpen.

  Rookvrij
  We willen iedereen een schoon appartement aanbieden dus mag er niet gerookt worden.